Mama-Wellness

Nieuw in het Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova:

“Massage voor jonge moeders”.

Als je net moeder bent komt er erg veel op je af, je wilt een goede moeder zijn, het leuk hebben met je partner, met je vriendinnen, en dan is er ook nog je werk enz.

Zoveel ballen hooghouden en tòch het gevoel houden dat het je gewoon allemaal niet meer lukt sinds je moeder bent is wat veel moeders ervaren. Vaak heb je ook geen idee wat de baby nodig heeft; hij/zij huilt en niets wat je doet helpt hem/haar. Het gevoel dat je het niet goed genoeg doet ligt op de loer – met als resultaat gespannen spieren en een gespannen hoofd.

Ontspannen is het toverwoord – maar hoe??

Door een Jonge moedermassage: Het lichaam van een nieuwe moeder heeft pas een baby gebaard en vaak ook gevoed – of je voedt nog – waardoor de vrouw het idee kan hebben dat haar lichaam niet meer van haarzelf is. Daarom is deze massage een manier om als vrouw weer beter met je lichaam in contact te komen.

De Jonge moedermassage kan helpen je lichaam en je geest weer bij elkaar te brengen waardoor je weer tot jezelf komt en lekker in je vel komt te zitten.

De Jonge Moedermassage is vanaf nu te reserveren via hbc.vitanova@hotmail.com of telefonisch via 070-3863265. Kosten voor de Jonge Moedermassage zijn te vinden bij onze Tarieven.

We hopen je snel te mogen verwelkomen!