Draag-o-theek

draagotheekHet dragen van kinderen kent vele voordelen en is bovendien heel praktisch. Toch hebben veel ouders er vragen over: ”welke draagsystemen zijn er?”  ”Wat is geschikt voor onze situatie?” en ”Hoe doe ik het?” Wij hebben onze kinderen zelf veel gedragen en liepen ook tegen dit soort vragen aan.
Tevens ontdekten we dat veel ouders een draagsysteem aanschaffen maar niet gebruiken, omdat het niet aan de verwachtingen voldeed. Daarom zijn we de Draag-o-theek begonnen.

Hoe werkt het?

In ons centrum kan je een draagsysteem voor maximaal 2 weken huren. Dit draagsysteem kan je dan in je thuissituatie uitproberen.
Bevalt het systeem, dan kan je het aanschaffen en betaal je alleen het aankoopbedrag van het draagsysteem. De huurprijs wordt dan niet in rekening gebracht.

Bevalt het systeem niet, dan breng je het terug. Je betaalt dan de huurprijs, deze bedraagt € 6,50 per week.

Daarna kan je eventueel een ander systeem huren. Het is mogelijk elke 2 weken een ander systeem uit te proberen. Net zolang tot je gevonden hebt wat bij jou past.

Draagconsulten:

Wil je een bepaalde knoop echt goed leren, zodat je gelijk aan de slag kunt? Heb je vragen over je draagtechniek? Heb je geen idee van de mogelijkheden die er zijn om je kindje in een draagdoek of draagzak te dragen? Misschien heb je al ervaring met dragen en wil je je draagtechniek verbeteren of een andere draagmethode (zoals rugdragen) leren?

Onze draagconsulent kan je daarbij helpen en begeleiden.
Neem contact op met 070-3863265 of via de contactpagina op deze website.
Samen kunnen wij een individueel consult plannen gebaseerd op jouw wensen, vragen en draagervaring.

Kosten
Een draagconsult in onze praktijkruimte kost € 55,00 en duurt ongeveer 1,5 uur.
Een kort consult van max 1uur kost € 30,00.
Een half uur is € 17,50.
Wil je het draagconsult liever bij jou thuis? Dat mag ook maar hou dan rekening met bijkomende reis- en parkeerkosten.

Ons babydragers aanbod:

In de Draag-o-theek kunt u diverse babydragers proberen:

  • SSC ofwel draagzak
  • Lange geweven doeken
  • Korte geweven doeken
  • Lange rekbare doeken
  • Ringslings
  • Mei-Tai

Ons assortiment bestaat uit verschillende merken zoals: Boba, Ergobaby, Didymos, Hoppediz,Storchenwiege, Small vips en nog veel meer, dus kom even langs en vind je favoriete babydrager.